Nothing's Over !!.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Farah Nabilah - fourteen - Johorean
Please be polite to me
and respect my blog ! ? !

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Farah Byla


Good Morning
Sunday, 23 June 2013 • 08:55 • 1 comments






GooD Morning !!
Awalnya Farah bangun hari ni kan..huhu banganya.. Ok it riak namenya.. haha. Korang dah bangun blum.. Eh mesti lah dah kan.. kalau tak sape je yang bace this entry ni. Tak kan rabbit kat ats tu yang bace.. Kalau ye pun rabbit tu yang bace, Farah bersyukur sngat sekurang-kurang nye ade jugak haiwan yang bace blog Farah yang tak menawan ni tau.. Kau adoo.. Nanti blog Farah boleh Famous tak di kalangan haiwan-haiwan ?!? *Ish ape yang Farah kerepek ni..oemmji.. haha

Ok lah Farah post this enty ni post sebab nak ucap good morning je.. By the way, korang sarapan ape eh? Nak sikit boleh tak lapar lah :(( Ok ini gedik namenya kan.. Entry ni dah jadi contoh-contoh ayat pulak.. Tadi riak ni gedik pulak.. haha



Bye sarapan dulu..
Roti Canai, I'm comming..!!!






1 Comments:

Blogger Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Dah join belum? Jom join! :) Tamat esok 24/6/13. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

23 June 2013 at 13:11  

Post a Comment


? ?