Nothing's Over !!.
N O T H I N G'S O V E R

Holla


Farah Nabilah - fourteen - Johorean
Please be polite to me
and respect my blog ! ? !

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Farah Byla


To The Beautiful You
Thursday, 6 June 2013 • 18:24 • 1 comments

Hello..lame dah Farah tak update kan..huhu..Farah update ni ikut mood je..Kalau rajin Farah update lah..Kalau malas terbiarlah blog ni tanpa penghuni..Eh penghuni ke..salah lah tanpa tuan patut nye..Korang Cuti ni macam mne best tak..pegi mane je??Farah tak pegi mane pun..Farah pegi mandi -mandi and balik kampung je..Korang mesti pegi tempat yang best-best kan..Hurmm jelous I tau..haha

Ok yang atas ni baru perenggan yang first tau..Farah nak  buat perenggan kedua pulah ni..hehe..jangan penat bace nanti..many story Farah nak cerite ni tau..maklumlah seminggu Farah tak update kan walaupun duduk rumah je..

Korang nak tau tak sebab ape Farah tak update walaupun duduk rumah je..Nak tak..Nak tak..Eh mesti lah nak kan..hehe.Ok Farah tau korang tak nak kan tapi Farah nak cerita jugak..Sebnrnye Farah sibuk tengok citer Korea ni.Tajuk dia...nak tau tengok Title kat atas tu lah tajuk citer yang Farah tengok tu..'To The Beautiful You' .Best tau citer ni..korang tengok lah nanti eh..Dia ade 16 episod je.Sikit kan.tapi best.

hjouiwer
Well, this picture is taken in the drama at Seung Ri sunbae's house :)
From left is Jae Hee, Jong min, Hyun Jae, Eun Gyeol, Han Na, Tae Joon and the last one on the right side is Seung Ri sunbae :)


Tapi Farah rase kan mesti korang dah tengok kan..Hurmm..sebab citer ni tahun lepas punye tapi akhir tahun lah kan..Tapi Farah baru nak tengok skarg kan..Tapi kan Farah nak bagitau ni first korean drama yang Farah tengok tau..Sebelum ni Farah tak pernah tengok.Ade satu hari ni kan..Farah tidur pukul 5 tau..Bukan 5 petang but 5 pagi..Ni semua sebab Farah nak habiskan tengok citer ni lah..Tapi Farah tak sempat nak habiskan tengok sebab mate ni dah tak larat sangat..so tidur je lah..

Korang nak tau tak actors atau pon dipanggil pelakon dalam citer ni..Ok Farah tunjukkan eh..sila teruskan membaca ye..hehe

The actor
  • Choi Minho (Shinee)
  • Choi Jin Ri/Sulli (fx)
  • Lee Hyun Woo
  • Hwang Kwanghee (ZE:A)
  • Kang Ha Neul
  • Seo Joon Young 
Ok ni lah pelakon nye..sebenarnye ade lagi tapi tak ngat name lah..But korang mesti dah tau kan..Lagipun ni kan citer tahun lepas..

So sebagai penutup entry ni kan..Farah tunjuk gambar from this story je lah ye..

























Ok ni je yang Farah nak tunjuk.Korang kalau nak lagi cari lah sendiri eh..Farah sebenarnya nak letak lagi tapi memandangkan macam banyak sangat so yang ni je cukup kan..Nak tengok full drama TEKAN SINI
Gomawo..^^





1 Comments:

Blogger Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Dah join belum? Jom join! :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

15 June 2013 at 17:24  

Post a Comment


? ?